Με Σαματά, Λυρατζή και Βεϊρίνια κόντρα στην Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ

Με Σαματά, Λυρατζή και Βεϊρίνια κόντρα στην Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς απέναντι στην Αμπερντίν (9/11, 19:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League με τους Σαματά, Βεϊρίνια και Λύρατζη να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αμπερντίν (9/11, 19:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί την αποστολή.

Η προετοιμασία του Δικέφαλου ολοκληρώθηκε υπό δυνατή βροχή και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους» με το ιατρικό δελτίο να είναι κενό.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η κατάσταση των Άντονι και Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέσα στην αποστολή βρίσκονται οι Σαματά και Βιεϊρίνια που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο Λύρατζης.

Αναλυτικά όλοι οι παίκτες: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια ,  Λύρατζης , Κεντζιόρα, Εκόνγκ , Μιχαηλίδης, Κουλιεράκη , Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ,  Μεϊτέ ,  Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλους με το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές και με νίκη αύριο «σφραγίζουν» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Οι Σκωτσέζοι από την άλλη έχουν μόλις 1 βαθμό και είναι τρίτοι μαζί με την Ελσίνκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ