Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν Λοτσέσκου για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν (9/11, 19:45) για την 4η αγωνιστική του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αμπερντίν (9/11, 19:45) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται μπροστά από την εστία, με τους Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Εκόνγκ και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Οι Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Τάισον πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε επίσηςΗ πολύτιμη «λονδρέζικη» συλλογή του Ντανιέλ Ποντένσε- Γιατί ο Πορτογάλος μόλις επέστρεψε στην πόλη του; (vids)

Ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τον Δικέφαλο του Βορρά με 4-3-2-1. Ένα σχήμα που «πηγαίνει» στον ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη για να σφραγίσει ουσιαστικά από απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Μεϊτέ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κεντζόρια, Λύρατζης, Οζντόεφ, Βρακάς, Σαμάτα, Σοάρες, Τζίμας.

Η ενδεκάδα της Αμπερντίν: Ρος, Ντέβλιν, Μακένζι, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακγκράθ, Μπάρον, Σάινι, Ντούνκαν, Λόπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ