Η Αμπερντίν προηγήθηκε με τον Λόπες, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Τάισον (1-1, vids)

Η Αμπερντίν προηγήθηκε με τον Λόπες, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Τάισον (1-1, vids)

ΠΑΟΚ και Αμπερντίν, είναι στο 1-1 στο ημίχρονο της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League-Δείτε πως διαμορφώθηκε το σκορ.

ΠΑΟΚ και Αμπερντίν, είναι στο 1-1 στο ημίχρονο της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Λόπες στο 14′ και Τάισον στο 23′ έχουν διαμορφώσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρίσκει τις δύο ομάδες σε ισορροπία, με την Αμπερντίν να σκοράρει πρώτη και τον ΠΑΟΚ να απαντάει. Μετά το γκολ του Βραζιλιάνου ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές, κυκλοφόρησε γρήγορα τη μπάλα, είχε συνεργασίες και έφτιαξε 2-3 καλές ευκαιρίες πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Με Γιόβετιτς, Φορτούνη, Ποντένσε, 3άδα στα χαφ και ίδια άμυνα ο Ολυμπιακός

Την εξέλιξη της αναμέτρησης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε live εδω!

Οι Σκωτσέζοι περίμεναν πίσω από την μπάλα και βρήκε δίχτυα στην πρώτη τελική της προσπάθεια στο ματς. Ο Ντέβλιν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κουλιεράκης απέτυχε να διώξει, με τη μπάλα να φτάνει στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Λόπες να γυρίζει υπέροχα το σώμα του για να νικήσει με σουτ τον Κοτάρσκι, στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στην πρώτη μεγάλη του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 23ο λεπτό. Ο Τάισον κινήθηκε κάθετα και τροφοδότησε τον Ντεσπόντοφ, ο Βούλγαρος γύρισε τη μπάλα εξαιρετικά θέλοντας να τον βρει και ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμο δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας της Αμπερντίν, για το 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ