Με Γιόβετιτς, Φορτούνη, Ποντένσε, 3άδα στα χαφ και ίδια άμυνα ο Ολυμπιακός

Με Γιόβετιτς, Φορτούνη, Ποντένσε, 3άδα στα χαφ και ίδια άμυνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε να εμπιστευτεί τον Γιόβετιτς.

Στο παιχνίδι του Γεώργιος Καραϊσκάκης, πριν από 15 ημέρες, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Νίκησε τη Γουέστ Χαμ και απέδειξε ότι αποτελεί ισότιμο διεκδικητή της πρόκρισης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, από τη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα άλλαζε πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου. Και δεν άλλαξε.

Διαβάστε επίσης: Η πολύτιμη «λονδρέζικη» συλλογή του Ντανιέλ Ποντένσε- Γιατί ο Πορτογάλος μόλις επέστρεψε στην πόλη του; (vids)

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων αποφάσισε να αλλάξει μόνο σέντερ φορ, σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Με τον Στέβαν Γιόβετιτς να επιλέγεται για το αρχικό σχήμα, αντί του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο οποίος θα μείνει για πρώτη φορά στον πάγκο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τώρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η 4άδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα δύο άκρα και τους Πορόζο και Ρέτσο στις θέσεις των στόπερ.

Μπροστά τους ο Μαρτίνεθ έχει επιλέξει να διατηρήσει την τριάδα των χαφ, με Έσε, Μάντι Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο. Ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης με τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οι οποίοι, μαζί με τον Στέβαν Γιόβετιτς θα είναι οι τρεις παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να προκαλέσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Γουέστ Χαμ.

Η ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι – Κουφάλ, Μαυροπάνος, Αγκέρντ, Έμερσον – Μπενραχμά, Γουόρντ Πράους, Αλβάρες, Πακετά – Κουντούς, Μπόουεν

Στον πάγκο είναι οι: Αρεόλα, Άναναγκ, Τζόνσον, Κρέσγουελ, Φόρναλς, Αντόνιο, Κορνέτ, Ινγκς, Ογκμπόνα, Κέχρερ, Σούσεκ, Μουμπάμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ