ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπάμπα κόντρα στην Άιντραχτ

ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπάμπα κόντρα στην Άιντραχτ

Την τελευταία στιγμή θα φανεί αν μπορεί η όχι ο Μπάμπα Ράχμαν να βρεθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» πρωτιάς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (30/11) με στόχο να πάρει την νίκη και παράλληλα την πρωτιά στον όμιλο.

Μια πρωτιά η οποία θα δώσει το δικαίωμα στον Δικέφαλο του Βορρά να αποφύγει έναν γύρο συνεχίζοντας τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον Μάρτιο.

Πάντως για ακόμη ένα ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί έναν «πονοκέφαλο», ο οποίος αυτή την φορά ακούει στο όνομα Μπάμπα Ραχμάν.

Διαβάστε επίσης: Εθνική ομάδα: Οι 11 «σίγουροι» για το Προολυμπιακό τουρνουά και οι υποψήφιοι που διεκδικούν την θέση για την 12αδα (pics)

Ο Γκανέζος μπακ ακολούθησε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Έτσι άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν το πως θα ανταποκριθεί και στο αυριανό πρόγραμμα και ανάλογα θα πράξουν.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (29/11) στη Νέα Μεσημβρία, ενώ το απόγευμα θα πετάξει με πτήση τσάρτερ για την Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ