Χωρίς Μπάμπα στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ – Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο (Pic)

Χωρίς Μπάμπα στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ – Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο (Pic)

Ο Μπάμπα Ράχμαν δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άιντραχτ όπου είναι ο Μάρκος Αντόνιο, για πρώτη φορά από τη μέρα που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (30/11, 22:00) παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το απόγευμα θα «πετάξει» για Γερμανία.

Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται τελικά ο Μπάμπα Ράχμαν που δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, αντίθετα μέσα είναι για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο.

Διαβάστε επίσης: Και τι ξέρουν άραγε και οι Γάλλοι: Απόψε η επανάληψη του Μονπελιέ-Κλερμόν που διακόπηκε από κροτίδα. Τι σημαίνει αυτό για το (ελληνικό)… CAS

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

H προπόνηση της Τετάρτης (29.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Στο μέτωπο των απουσιών, αν και έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον τελικό της… πρωτιάς, εν τέλει ο Ράχμαν Μπάμπα δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός αποστολής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, ο Γκανέζος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Από την άλλη, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην ασπρόμαυρη αποστολή ο Μάρκος Αντόνιο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Φρανκφούρτη και στις 21:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κίριλ Ντεσπόντοφ, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ