Ποιες είναι οι «7» ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει τη Φερεντσβάρος;

Ποιες είναι οι «7» ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει τη Φερεντσβάρος;

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερενστβάρος στα play-off του Εuropa Congerence League. Ποιες ομάδες μπορούν όμως να βρουν στο δρόμο τους οι Ερυθρόλευκοι να περάσουν τους πρωταθλητές Ουγγαρίας;

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στα play-off του Εuropa Conference League, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θα παίξει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι της σειράς στις 15 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να γίνεται μία εβδομάδα μετά.

Αν η ελληνική ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που πέρασε πρώτη από τoυς ομίλους του Conference. Δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει 7 πιθανούς αντιπάλους, και όχι 8, όσοι είναι και οι όμιλοι.

Διαβάστε επίσης: Νέο σοκ με Αραούχο στην ΑΕΚ- Όλα ανοιχτά με τον Αργεντινό

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος και σύμφωνα με τους κανόνες τις UEFA, στους «16» δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα. Αυτό μπορεί να συμβεί από την επόμενη φάση.

Η κλήρωση για αυτή τη φάση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, την επομένη μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού-Φερεντσβάρος. Οι αγώνες για τους «16» του Conference θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 14 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του φετινού Europa Conference League θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο γήπεδο της ΑΕΚ, «OPAP Arena».

Αναλυτικά οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16»:

Λιλ

Βικτώρια Πλζεν

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπριζ

Άστον Βίλα

Φιορεντίνα

Φενέρμπαχτσε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ