Νέο σοκ με Αραούχο στην ΑΕΚ- Όλα ανοιχτά με τον Αργεντινό

Νέο σοκ με Αραούχο στην ΑΕΚ- Όλα ανοιχτά με τον Αργεντινό

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ξανά μπροστά από ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Και…

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν να τον δουν στο γήπεδο, μέλος της κιτρινόμαυρης εντεκάδας από τις 12 Νοεμβρίου. Και έναν μήνα και κάτι αργότερα;

Ο Σέρχιο Αραούχο όχι μόνο δεν λέει να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της ομάδας του, αλλά και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα του Ματίας Αλμέιδα. Γιατί; Διότι οι πόνοι στο γόνατο του είναι ανυπόφοροι. Και το σημαντικότερο; Δεν υποχωρούν.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο αρχηγός της Ένωσης βρέθηκε προ ημερών στην Ισπανία για να συμβουλευτεί τον γιατρό του: Εκείνον που του έκανε την επέμβαση στον μηνίσκο τον περασμένο Απρίλη. Το ρεπορτάζ αναφέρει λοιπόν ότι είναι όλα ανοιχτά. Ακόμη και το ενδεχόμενο ο Αργεντινός άσος να μπει ξανά στο χειρουργείο, αν κριθεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Συνολικά φέτος ο Αραούχο έχει αγωνιστεί σε 17 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις αλλά συνολικά μόλις 690’: Δηλαδή παίζει, όταν παίζει, κάτι σε 40΄ανά ματς. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το συμβόλαιο του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός επιθετικός, δεν έχει καθίσει ακόμη να συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του και η πιθανότητα να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείο περιπλέκει τα πράγματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ