Νίκη κορυφής πριν τον Ολυμπιακό για την Φερεντσβάρος (1-2)

Νίκη κορυφής πριν τον Ολυμπιακό για την Φερεντσβάρος (1-2)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, Φερεντσβάρος, νίκησε με 2-1 την Ντέμπρετσεν, για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας κι έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πρώτο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Φερεντσβάρος επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ντέμπρετσεν του Μπάλαζ Μέγιερι, κάνοντας μάλιστα ανατροπή, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουγγαρίας και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με ιδανική ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (15/2,19:45) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoffs του Europa Conference League.

Η Φερεντσβάρος βρέθηκε να χάνει μόλις στο 1ο λεπτό από το γκολ του Κριστιάν Μανρίκε, όμως απάντησε στο 10′ με τον μόνιμο σκόρερ της Μπαρνάμπας Βάργκας, ο οποίος έφτασε τα 13 γκολ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Παρέσυρε τους Βαυαρούς και πάει για πρωτάθλημα

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή σε ποσοστό άνω του 60%, προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και τελικά έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 74′ με τον πιο ποιοτικό τους παίκτη, Κρίστοφερ Ζακάριασεν. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και περιμένει το παιχνίδι της Πάκσι, για να δει αν θα διατηρηθεί εκεί.

Η σύνθεση της Φερεντσβάρος: Ντίμπους, Μακρέτσκις (46′ Γουίνγκο), Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Ζαχαρίασεν (72′ Κόντρο), Λόντσαρ, Αμπού Φανί (81′ Μπότκα), Ενγκουέν (82′ Μπέσιτς), Βάργκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ