Εξελίξεις με Συλαϊδόπουλο στον Ολυμπιακό – Τι ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ

Εξελίξεις με Συλαϊδόπουλο στον Ολυμπιακό – Τι ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ

Οι τεράστιες επιτυχίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου με την Κ19 του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποδεδειγμένα έχει επιδείξει ένα εξαιρετικό έργο στον Ολυμπιακό.

Με την ομάδα Νέων έχει γράψει ιστορία! Αρκετές νίκες. Σημαντικά αποτελέσματα. Πολύ καλή μπάλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιστροφή στους τίτλους και στα πρωταθλήματα πέρσι με την κατάκτηση της Superleague U19 έπειτα από 6 χρόνια, με το μυθικό ρεκόρ των 21 νικών και της μίας ισοπαλίας. Και το κυριότερο; Η, προ ημερών, σπουδαία πρόκριση επί της μεγάλης Ίντερ στη φάση των «16» του UEFA Youth League.

Διαβάστε επίσης: Το τετ α τετ Μεντιλίμπαρ-Φορτούνη και η «ειδική οδηγία» της Δευτέρας

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί και η άριστη παρουσία του Συλαϊδόπουλου στον πάγκο της πρώτης ομάδας για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, όπου ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος με το ευρύ 4-0 να μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Και με επιλογές ορθολογικές και εκ του αποτελέσματος σωστές από τον Έλληνα τεχνικό.

Όλα αυτά, λοιπόν, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε να μιλήσει με τον Συλαϊδόπουλο μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς. Κάτι που έγινε. Και αυτό που φαίνεται πως θέλει ο Μεντιλίμπαρ είναι από εδώ και πέρα να έχει μαζί του στο σταφ της πρώτης ομάδας τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Αυτό, βέβαια, πιθανότατα δεν θα γίνει άμεσα. Καθώς ο Συλαϊδόπουλος προέχει να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του με την Κ19 και στο ματς των «16» του Youth League με τη Λανς (27/2). Μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ενταχθεί, όπως όλα δείχνουν, στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ