Ο γρίφος της άμυνας: Τα νεότερα με τον Ρέτσο, ο Ντόι και ο Ιμπόρα…

Ο γρίφος της άμυνας: Τα νεότερα με τον Ρέτσο, ο Ντόι και ο Ιμπόρα…

Ούτε σήμερα ο Παναγιώτης Ρέτσος μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης,

Τον Νταβίντ Κάρμο θα έχει στο πλευρό του αύριο το μεσημέρι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου σαν προπονητής του Ολυμπιακού. Σοφή επιλογή αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πορτογάλος είναι ο μόνος βέβαιος στον «γρίφο» των στόπερ όπως προκύπτει με θέα στο ματς της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος.

Αν και η αλήθεια είναι ότι πλέον το πράγμα μοιάζει να ξεκαθαρίζει από τη στιγμή που ούτε σήμερα ο Παναγιώτης Ρέτσος μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Είναι σαφώς καλύτερα ο Έλληνας στόπερ σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Έχει όμως δύο εβδομάδες να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας του, άρα και να τα καταφέρει αύριο πολύ δύσκολα θα μπορεί να τον εμπιστευθεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης: Δεν το χωράει ο νους: Προπονητής πέθανε την πρώτη του μέρα στη δουλειά (pic)

Και μιας και ο Βάσκος δεν είναι των «εκπλήξεων»; Πολύ δύσκολα θα επέλεγε και τον Βιθέντε Ιμπόρα σε ρόλο «υπηρεσιακού» κεντρικού αμυντικού. Λογικά λοιπόν ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα έχει στην εντεκάδα του τον Ανδρέα Ντόι πλάι στον Νταβίντ Κάρμο. Τους δύο που αγωνίστηκαν ως βασικοί και στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εμπιστεύθηκε τον Ζουλιάν Μπιανκόν πλάι στον Κάρμο διότι ο Ντόι ήταν τιμωρημένος.

Ο Γάλλος όμως δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα. Όπως το ίδιο ισχύει και για τους Ρούμπεν Βέζο και Νέλσον Άμπι. Τρεις στόπερ υπάρχουν στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ: Κάρμο, Ντόι, Ρέτσος. Άρα λοιπόν η εξέλιξη μοιάζει συγκεκριμένη ως τη ρεβάνς που λογικά θα είναι διαθέσιμοι και οι τρεις για να αγωνιστούν από την αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ