Κάρμο: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου – Χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Κάρμο: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου – Χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού εναντίον της Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.

Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα απέναντι στη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

O Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε στο πως βλέπει τη διοργάνωση, στο αποτέλεσμα που θα ήθελε, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Ερυθρόλευκων.

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο:

Πώς βλέπει την προοπτική του Europa Conference League: «Εχω ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παίρνουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Τι έχει να πει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την επιστροφή του κόσμου μας. Θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Τους περιμένουμε. Θα είναι ένας δυνατός συμπαίκτης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να γυρίσουμε όλοι το βράδυ χαρούμενοι στα σπίτια μας».

Για τις πρώτες προπονήσεις με τον νέο προπονητή: «Είναι ένας προπονητής που θέλει πάντα κερδίζει. Να παίζουμε ψηλά και να κερδίζουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ