Η κίνηση έκπληξη του Ολυμπιακού με την λίστα Β’ της UEFA- Μέσα τα «χρυσά» παιδιά

Η κίνηση έκπληξη του Ολυμπιακού με την λίστα Β’ της UEFA- Μέσα τα «χρυσά» παιδιά

Αυτή είναι η λίστα Β΄ του Ολυμπιακού. Την παρέδωσε χθες βράδυ στην UEFA.

Με δέκα ποδοσφαιριστές η λίστα Β΄ του Ολυμπιακού στην UEFA. Και αν οι οκτώ ήταν εκεί και για την φάση των ομίλων του Europa League, οι δύο νέες προσθήκες έρχονται απευθείας από τη «χρυσή γενιά»: Την πρωταθλήτρια κ-19 ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο φοβερός και τρομερός Μπάμπης Κωστούλας που πριν γίνει 17 (τα κλείνει τον Μάη) συζητιέται παντού. Και ο Ισίδωρος Κουτσίδης που δικαίως θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσδοκίες του ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο κεντρικός στόπερ στο 3-4-3 που η ομάδα των μικρών του Ολυμπιακού λανσάρει στο Youth League.

Κατά τα άλλα; ο γκολκίπερ Παπαδούδης, ο κεντρικός αμυντικός Ντόι, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αποστολόπουλος, ο αριστερός μπακ-χαφ Καράκουτης, οι κεντρικοί χαφ Λιάτσος και Σαπουντζής, ο εξτρέμ Τσέλιος κι ο επιθετικός Αλγκασίμ Μπα συμπληρώνουν τις ερυθρόλευκες επιλογές σε μια συγκυρία που όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι και να πάρουν ευκαιρίες καθώς στην λίστα Α ο Ολυμπιακός έχει μόνο 21 ποδοσφαιριστές.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Ανδρέα Ντόι που σήμερα θα είναι για μια ακόμη φορά βασικός (η 8η ευρωπαϊκή συμμετοχή του από πέρσι όταν ο Μίτσελ του άνοιξε την πόρτα της πρώτης ομάδας). Για παράδειγμα σήμερα στην αποστολή πέρα από τον Παπαδούδη (3ος τερματοφύλακας) είναι και ο Αποστολόπουλος διότι υπάρχει ο τραυματισμός του Κίνι και ο Ολυμπιακός έχει διαθέσιμα πλάγια μπακ μόνο τους Ροντινέι, Ορτέγκα και Ρίτσαρντς (που ο Καρβαλιάλ χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως winger).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ