Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν προκριθεί στην φάση των «16» του Conference League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν προκριθεί στην φάση των «16» του Conference League

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις εφτά ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός του στην κλήρωση της Παρασκευής για τη φάση των «16» του Europa Conference League, αν περάσει απόψε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί απόψε στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος (22/2,22:00) την πρόκρισή του στην φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι αν καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση (23/2, 14:00), στην οποία θα μάθουν την επόμενη αντίπαλό τους.

Διαβάστε επίσης: Κάποιοι έμειναν με την… όρεξη

Οι Πειραιώτες μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες που θα προκριθούν από τα αποψινά παιχνίδια, θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων. Οι οκτώ νικητές των ομίλων του τουρνουά σχηματίζουν το γκρουπ των ισχυρών και αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση της φάσης των «16» δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια χώρα και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ. Οι «εμφύλιοι» θα επιτρέπονται από τα προημιτελικά και μετά.

Η κλήρωση για τη φάση των 16 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 14:00 στο Σπίτι του Ποδοσφαίρου στη Νιόν της Ελβετίας.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε

Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ ή Λουντογκόρετς, Μπέτις ή Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ ή Μπόντο Γκλιμτ, Σλόβαν ή Στουρμ, Άιντραχτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Λέγκια ή Μόλντε, Φερεντσβάρος ή Ολυμπιακός

Η επιστροφή στα ευρωπαϊκά ματς θα γίνει στις 7 Μαρτίου, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού ο Ολυμπιακός θεωρείται ανίσχυρος. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα, στην έδρα της αντίπαλης ομάδας. Οι ώρες θα ανακοινωθούν από την UEFA κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ