Ελ Κααμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη»

Ελ Κααμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη»

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη και την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Φερεντσβάρος με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στην ουγγρική ομάδα πέρασε πανηγυρικά στους «16» του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Κάποιοι έμειναν με την… όρεξη

Ο Μαροκινός μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς που βρέθηκαν στη Βουδαπέστη και στήριξαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς μας και να τους ευχαριστήσω που ήταν εδώ και μας βοήθησαν. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όπως είχαμε κάνει και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και αυτό βγαίνει σε καλό. Εχουμε κάνει καλά ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τους οπαδούς μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ