Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο»

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην αντίπαλο του Ολυμπιακού για τους «16» του Europa Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Europa Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σχολιάζει στην «Cosmote TV» την κλήρωση των Ερυθρόλευκων.

Ο Βάσκος τεχνικός επισήμανε ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο, στάθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα τελευταία, ότι βήμα-βήμα και με ηρεμία, ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για την κλήρωση με τη Μακάμπι: «Έχουν το σεβασμό μας γιατί προκρίθηκαν πριν από εμάς. Δεν γνωρίζω πολλά για τη Μακάμπι. Γνωρίζω τον Σαμπορίτ που έπαιζε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρα μας και το άλλο εκτός, αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Πρέπει να προσέξουμε πολύ».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα πράγματα είναι καλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, γιατί οι αντίπαλοι θα είναι πιο μεγάλοι και πιο δύσκολοι. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλοι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για το ότι χθες οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζητούσαν το ευρωπαϊκό: «Αυτό είναι το κακό, όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα νομίζεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Όταν νικάς σε 2-3 ματς, νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Με ηρεμία πιστεύω πως θα προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ