Ολυμπιακός: Χωρίς Αλεξανδρόπουλο κόντρα στην Μακάμπι (pic)

Ολυμπιακός: Χωρίς Αλεξανδρόπουλο κόντρα στην Μακάμπι (pic)

Ο διεθνής άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι με την Μακάμπι - «Μέσα» ο Φορτούνης.

Έτοιμος για την πρώτη μάχη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για τους «16» του Europa Conference League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ρόμπιν Κιν.

Διαβάστε επίσης: Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες: Ανέβηκαν και άλλο για μια θέση στη Euroleague – «Δίνουν 75 εκατ ευρώ για τρία Final Four» λένε οι Ισπανοί

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Ισραήλ.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς με την Μακάμπι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (7/3) απέναντι στη Maccabi Tel Aviv, που θα γίνει στις 19:45 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη (6/3) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ