Αυτός σφυρίζει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αυτός σφυρίζει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η UEFA γνωστοποίησε τον άνθρωπο που διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στο πλαίσιο του επαναληπτικού του 4-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η UEFA γνωστοποίησε τον άνθρωπο που θα διευθύνει το ματς, που δεν είναι άλλος από τον Μαουρίτσιο Μαριάνι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο Ιταλός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, 4ος θα είναι ο Αντρέα Κολόμπο και στο VAR οι Μάρκο Ντι Μπέλα, με τον Τζιανλούκα Αουρελιάνο.

Ο Μαριάνι δεν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, αφού έχει σφυρίξει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην περσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα επικρατώντας με σκρο 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ