Γενναίο πριμ στους παίκτες της Μακάμπι σε περίπτωση πρόκρισης επί του Ολυμπιακού

Γενναίο πριμ στους παίκτες της Μακάμπι σε περίπτωση πρόκρισης επί του Ολυμπιακού

Παροξυσμός στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί απόψε (14/3, 22:00) τον Ολυμπιακό στη Σερβία, στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι Ισραηλινοί διατηρούν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους με σκορ 4-1 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προφανώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ 2-1, 3-2 πεν.: Αλύγιστοι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν για τα προημιτελικά

Ο πρόεδρος της Μακάμπι προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ομάδας για να μην χαλαρώσουν και να μην… πατήσουν μονάχα στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Μιτς Γκόλντχαρ, περί ου ο λόγος, έχει ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στη Σερβία για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και σήμερα διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές του πως θα τους «χρυσώσει» σε περίπτωση που εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να δώσει ένα ποσό ανάμεσα στα 10 με 15 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί. Ένα έξτρα… μπουστάρισμα, λοιπόν, στους Ισραηλινούς ώστε να παρουσιαστούν σοβαροί παρά το 4-1 του πρώτου ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ