Μεντιλίμπαρ: «Η ψυχολογία μας είχε πληγωθεί, έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο»

Μεντιλίμπαρ: «Η ψυχολογία μας είχε πληγωθεί, έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο»

Μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στη σημασία του συγκεκριμένου επιτεύγματος αλλά και στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια επική ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στη σημασία του συγκεκριμένου επιτεύγματος αλλά και στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Δένει» τον Μουστάφα Φαλ μέχρι το 2027 ο Ολυμπιακός!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως ήρθαμε εδώ με πολύ δύσκολες συνθήκες, δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε. Όμως η βραδιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, με μία μεγάλη πρόκριση».

Για το από πού πήγαζε η πίστη του Ολυμπιακού: «Σήμερα μετά από τα 2 τελευταία ματς που είχαμε πληγωθεί πολύ, που πληγώθηκε η ψυχολογία μας, έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Μπήκαμε πιστεύοντας στον εαυτό μας. Ακόμα και μετά το γκολ που δεχτήκαμε συνεχίσαμε να το πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Συνεχίσαμε προσπαθώντας με τον καλύτερο τρόπο να έχουμε τον έλεγχο του παιχνίδι από το τελευταίο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ξέραμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι τα πράγματα θα πήγαιναν καλά για μας»

Για το ότι καμία ομάδα που είχε χάσει με τρία γκολ στο γήπεδο της δεν είχε προκριθεί:
«Μου αρέσει που πετύχαμε κάτι τέτοιο. Ήταν δύσκολο βέβαια, δεν περάσαμε εύκολα. Όμως το πιστέψαμε, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και μάλιστα το καταφέραμε και με ένα γκολ περισσότερο απ’ όσα χρειαζόμασταν».
Για το αν ονειρεύεται να παίξει ακόμα έναν τελικό: «Πραγματικά ήταν μία μεγάλη απόδειξη πως όταν παίζουμε καλά και προσεκτικά μπορούμε παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούμε να κερδίσουμε και μέσα από δύσκολες συνθήκες, γιατί ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε σήμερα. Το πιστεύαμε πολύ και τα καταφέραμε. Επίσης, όμως μας έδειξε αυτή η πρόκριση πως αν δεν είμαστε καλοί μπορούμε να χάσουμε από τον οποιονδήποτε. Οπότε θα πάμε βήμα βήμα στα παιχνίδια, προσεκτικά, και θα συνεχίσουμε έτσι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ