Αποθέωση Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία (pics)

Αποθέωση Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία (pics)

«Επική ανατροπή του Μεντιλίμπαρ-Θέλει το Europa Conference με τον Ολυμπιακό», είναι κάποια από τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την επική πρόκριση των «ερυθρολεύκων».

Γράφοντας ιστορία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 και προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League, με την ιστορική αυτή βραδιά να κάνει… ντόρο μέχρι την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, αποθεωτικά δημοσιεύματα, εξαίρουν την θέληση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κατακτήσει την διοργάνωση με τους «ερυθρολεύκους».

Διαβάστε επίσης: «Κάηκε» το Βενιζέλος για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού

Τι λένε στην Ισπανία

«Κέρδισε το Europa League με τη Σεβίλλη και τώρα θέλει το Conference League με τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες είχαν χάσει με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και νίκησαν με 1-6 στην παράταση για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μεντιλίμπαρ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ», αναφέρει η MARCA στο Χ (πρώην Twitter).

«Επική ανατροπή του Μεντιλίμπαρ» είναι ο τίτλος στο σχετικό άρθρο της εφημερίδας AS. «Φαινόταν αδύνατο. Το έκανε να φαίνεται έτσι το 1-4 του πρώτου αγώνα. Επίσης το 1-3 της περασμένης Κυριακής από τον Παναθηναϊκό.

Τρεις εφιαλτικές ημέρες για την ελληνική ομάδα που μπορούσαν μόνο να αλλάξουν με μια επική ανατροπή στο Conference League. Και ο Ολυμπιακός έφτασε στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα έτοιμος για την πετύχει», συμπληρώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ