Οι «παλιοί» Ελ Αραμπί, Μασούρας και το απίστευτο ευρωπαϊκό σερί (vids)

Οι «παλιοί» Ελ Αραμπί, Μασούρας και το απίστευτο ευρωπαϊκό σερί (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Γιώργος Μασούρας έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League και συνεχίζουν ένα τρελό ευρωπαϊκό σερί.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του, πραγματοποίησε αδιανόητη εμφάνιση στην Σερβία και απέκλεισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 6-1 στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.

Το… κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης έβαλε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, πλασάροντας την άδεια εστία των Ισραηλινών, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γιώργου Μασούρα στο 103ο λεπτό της παράτασης.

Διαβάστε επίσης: In Daniel we trust

Ο Μαροκινός «killer» των Πειραιωτών πέτυχε το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό του γκολ, μετά από εκείνο στο εντός έδρας 5-2 με την Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League και πλέον έχει σκοράρει σε 5(!) συνεχόμενες σεζόν, με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Θυμηθείτε το γκολ του Ελ Αραμπί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Μάλιστα, ο έτερος εμπλεκόμενος στο 6ο γκολ των Πειραιωτών στην Σερβία Μασούρας, «τρέχει» και αυτός το ίδιο σερί με τον Ελ Αραμπί. Έχει σκοράρει σε 5 διαδοχικές χρονιές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το πρώτο του, απέναντι στην Μπασάκσεχιρ, για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2019-20. Μάλιστα εκείνο, ήταν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Το 0-1 από τον Μασούρα:

Ο Έλληνας κυνηγός, φέτος έχει σκοράρει 1 γκολ στα προκριματικά (απέναντι στην Τσουκαρίτσκι) και άλλο 1 στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (2-2) εκτός έδρας και συνεχίζει το απίθανο σερί του.

Ο Μασούρας κάνει το 0-1 στην έδρα της Μπάτσκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ