«Σπάει» τα κοντέρ ο Ολυμπιακός: Η 6αρα και η πιο παραγωγική σεζόν στην Ευρώπη (vids)

«Σπάει» τα κοντέρ ο Ολυμπιακός: Η 6αρα και η πιο παραγωγική σεζόν στην Ευρώπη (vids)

O Oλυμπιακός με τα 6 γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε τα 28 ευρωπαϊκά φέτος, με τους ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την πιο παραγωγική σεζόν στην ιστορία τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς με την νίκη-ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) στην Σερβία οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε.

Οι Πειραιώτες, όμως, με την νίκη επί των Ισραηλινών όχι μόνο κατάφεραν μία απίθανη ανατροπή, αλλά σημείωσαν και μία ιστορική επίδοση για τους ίδιους, αφού με τα 6 γκολ που πέτυχαν στην «TSC Arena» το βράδυ της Πέμπτης έφτασαν τα 28 την φετινή σεζόν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καταγράφοντας την πιο παραγωγική τους χρονιά στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, η κίνηση-ματ με Φαλ και ο… ανέπαφος κορμός

Ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League αντιμετώπισε της Γκενκ και Τσουκαρίτσκι τις οποίες «φιλοδώρησε» με 8 γκολ συνολικά, ενώ στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι σκόραραν 11 φορές κόντρα στις Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνέχισε την ευρωπαϊκή της πορεία στα νοκ-άουτ του Europa Conference League και, έχοντας για… οδηγό τον «καυτό» Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε 5 γκολ σε 4 ματς, βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας τις Φερεντσβάρος και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός με τα 6 γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μακάμπι έφτασε τα 28 την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και ξεπέρασε την επιθετική του επίδοση των σεζόν 2018-2019 και 2019-2020, όταν και είχε σκοράρει 24 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ