Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό

Οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τα πανό και το κορεό των οπαδών τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας για τα πανό και το κορεό των οπαδών της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα (30.000) χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας, στη θύρα 13-14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του «Μέντι» για το ματς της χρονιάς

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινές αποφάσεις της:

1) Επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα (30.000)χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας, στη θύρα 13-14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» κατά τον αγώνα Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 31-03-2024 για τη φάση των play-off της SUPERLEAGUE 1. Εφαρμογή του άρθρο 9του ν. 5085/2024.

2) Κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών καιπαραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του «Ηρακλή Λάρδου», ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του «Ποσειδώνα Καρπάθου», κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ