Ο αρχηγός της Λούτον προβλέπει ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το Conference League (pic)

Ο αρχηγός της Λούτον προβλέπει ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το Conference League (pic)

Ο Τομ Λόκιερ, που αγωνίζεται στην Premier League με την φανέλα της Λούτον, έδωσε... ψήφο εμπιστοσύνης στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League της φετινής σεζόν

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στην Μπριζ στο Βέλγιο (11/04,22:00) και ονειρεύεται μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, πάντως, δεν είναι οι μόνοι που έχουν πίστη στις δυνατότητές τους, κι’ αυτό διότι ένας εκ των αρχηγών ομάδας από την Premier League, πιστεύει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην συγκεκριμένη διοργάνωση, και μάλιστα θα την κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Ο λόγος για τον Τομ Λόκιερ της Λούτον, ο οποίος στις προβλέψεις του στο TNT Sports έδωσε ΠΑΟΚ για κούπα στο Conference League, ενώ για τον Ολυμπιακό προέβλεψε πως θα αποκλειστεί από τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης, ο Ουαλός αμυντικός θεωρεί ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Europa League, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 15η φορά στην Ιστορία της.

Ο Λόκιερ, που έχει να αγωνιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου όταν έπαθε καρδιακή ανακοπή στον αγώνα κόντρα στην Μπόρνμουθ, τράβηξε τα βλέμματα με αυτή του την επιλογή, αφού οι έτεροι συμμετέχοντες στις προβλέψεις, Ρίο Φέρντιναντ και Τζο Κόουλ, «ψήφισαν» το απόλυτο φαβορί, Άστον Βίλα, για κατάκτηση του Conference League και «απέκλεισαν» επίσης τον Ολυμπιακό από τα προημιτελικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TNT Sports (@tntsports)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ