Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες μεταβάσεις και να πάρουμε το 1-1»

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες μεταβάσεις και να πάρουμε το 1-1»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία από το Μπριζ αν είχε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες καταστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπριζ, αλλά ο Κοτάρσκι με σωτήριες επεμβάσεις μεταξύ των οποίων κι η απόκρουση στο πέναλτι του Τιάγκο τον κράτησε όρθιο ενόψει της ρεβάνς πρόκρισης την ερχόμενη Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη (18/4).

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποια πράγματα και με τη στήριξη του κόσμου της να πανηγυρίσει στη ρεβάνς την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Μια μεγάλη νίκη που θα μπορούσε να ήταν θρίαμβος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο τέλος. Δύο πράγματα έπαιξαν ρόλο και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Το λάθος που κάναμε και και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ κι η ατμόσφαιρα του γηπέδου που πίεσε πραγματικά την Μπριζ, ειδικότερα στις μεταβιβάσεις της.

Από εκεί και πέρα, εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες μεταβάσεις, τις οποίες είχαμε επιθετικές στο παιχνίδι μας, ώστε να μπορέσουμε να «κλέψουμε» το αποτέλεσμα και να είναι 1-1.

Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Γνωρίζουμε ότι η Μπριζ έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο όταν παίζει στην έδρα της και διαφορετικό όταν παίζει εκτός. Θα έχουμε στο πλευρό μας ένα γεμάτο στάδιο, μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι μακριά από το να κριθεί από το σημερινό παιχνίδι. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε την επόμενη Πέμπτη είναι με την παρουσία των φιλάθλων μας, διορθώνοντας κάποια πράγματα να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ