Μαγκιά του Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να σας βλέπω στεναχωρημένους…»

Μαγκιά του Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να σας βλέπω στεναχωρημένους…»

Όσα είπαν στα αποδυτήρια ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ και το σύνθημα – πρόκρισης που έστειλαν ενόψει του επαναληπτικού.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League έκανε χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εντός έδρας της Φενερμπαχτσέ με 3-2 και την επόμενη εβδομάδα (18/4) θα ταξιδέψουν στην Πόλη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης, όταν προηγήθηκαν με 3-0 στο 60’ μετά το γκολ του Τσικίνιο, αλλά είδαν τους Τούρκους στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης να βγάζουν αντίδραση και να μειώσουν σε 3-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πάντως, συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος και πρόσθεσε: «Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος».

Μετά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην στεναχωριούνται που δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 3-0 και εξέφρασε τη σιγουριά του για την πρόκριση του Ολυμπιακού.

«Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Εχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα. Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ