Τζολάκης όπως Μαρτίνες: Η απίθανη επίδοση του Έλληνα κίπερ κόντρα στην Φενέρ (vid)

Τζολάκης όπως Μαρτίνες: Η απίθανη επίδοση του Έλληνα κίπερ κόντρα στην Φενέρ (vid)

O Kωνσταντίνος Τζολάκης πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να καταγράφει ισάριθμες αποκρούσεις με τον κίπερ της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (3-2) για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν σε εξαιρετική βραδιά τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος σημείωσε μία τρομερή επίδοση.

Στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης η UEFA ανήρτησε τις αποκρούσεις που σημειώθηκαν στις πρώτες αναμετρήσεις των «8», με τον κίπερ των Πειραιωτών να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε έξι αποκρούσεις κόντρα στη Φενέρ και είναι οι περισσότερες στο βράδυ της Πέμπτης (11/04) μαζί με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες της Άστον Βίλα κόντρα στη Λιλ.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος σε Ναν: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις να σκας την μπάλα» (pic)

Τη λίστα συνεχίζει ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε με τέσσερις και ο συνονόματός του και τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κοτάρσκι με τρεις, ο οποίος έπιασε και πέναλτι κόντρα στην Μπριζ.

Μάλιστα, ο Τζολάκης είναι υποψήφιος για την καλύτερη απόκρουση στους πρώτους προημιτελικούς του Conference League, μαζί με τους Λιβάκοβιτς, Μαρτίνες και Κοτάρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ