«Ο Μπάρκας ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της Σεβίλλης»

«Ο Μπάρκας ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της Σεβίλλης»

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Βασίλη Μπάρκα να είναι στην λίστα των ανθρώπων της Σεβίλλης που αναζητούν στην αγορά έναν τερματοφύλακα που ταιριάζει στα αγωνιστικά και οικονομικά «θέλω» των Ανδαλουσιανών

Ο Βασίλης Μπάρκας, ετοιμάζεται να αφήσει το ολλανδικό πρωτάθλημα και την Ουτρέχτη, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Μάλιστα, η Mundo Deportivo, στο ρεπορτάζ της για το θέμα του τερματοφύλακα της επόμενης σεζόν για τους Ανδαλουσιάνους,, τονίζει ότι ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ είναι στη λίστα του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Όρτα, καθώς ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της Σεβίλλης.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα» (pic+vid)

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει:

«Η Σεβίλλη πρόκειται να ανανεώσει τον Όριαν Νίλαντ ο οποίος είχε υπογράψει μόνο για έναν χρόνο. Όμως, τα σχέδια του συλλόγου της Ανδαλουσίας περιλαμβάνουν την αναζήτηση για την αγορά μια «οικονομικής» λύσης για να ανταγωνιστεί τον Νορβηγό.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, έχει αρκετούς τερματοφύλακες στην ατζέντα του. Κάποια ονόματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όπως ο είναι ο Βέλγος Καένα Καστέλς, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στη Βόλφσμπουργκ.

Ένας από αυτούς που ταιριάζουν στις οικονομικές παραμέτρους της Σεβίλλης είναι ο Έλληνας Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος στα 29 του παίζει στην Ουτρέχτη, αλλά το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Είναι έμπειρος και διεθνής με την Ελλάδα, και πήγε στην Ολλανδία από τη Σέλτικ της Σκωτίας, η οποία ήταν η πρώτη του περιπέτεια εκτός της χώρας του αφού πέρασε από τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ