O Σκοβ Όλσεν εγκατέλειψε την αποστολή της Μπριζ λόγω διαφωνίας με τους γιατρούς της ομάδας

O Σκοβ Όλσεν εγκατέλειψε την αποστολή της Μπριζ λόγω διαφωνίας με τους γιατρούς της ομάδας

Απρόοπτο φαίνεται πως προέκυψε στην Κλαμπ Μπριζ λίγο πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Σκοβ Όλσεν να αποχωρεί από την αποστολή των Βέλγων λόγω διαφωνίας με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναταραχή στο στρατόπεδο της Κλαμπ Μπριζ, λίγες ώρες πριν την ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (22:00), για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν αποχώρησε εκτάκτως από την αποστολή των Βέλγων και βρίσκεται πλέον στην Κοπεγχάγη, λόγω διαφωνίας που είχε ο 24χρονος άσος με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς με τον Δικέφαλο εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού, με τον Σκοβ Όλσεν να μην είναι έτοιμος για την ρεβάνς της Τούμπας. Ωστόσο, η διαφωνία του με τους γιατρούς του κλαμπ αναφορικά με την κατάστασή του τον ώθησε να αποχωρήσει προκειμένου να πάρει και τη γνώμη δικού του γιατρού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη στο ρόστερ της Μπριζ και έχει φέτος 23 γκολ και οκτώ ασίστ σε 46 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ