Η 11αδα του ΠΑΟΚ για την ιστορική ρεβάνς με τη Μπριζ

Η 11αδα του ΠΑΟΚ για την ιστορική ρεβάνς με τη Μπριζ

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κομβική ρεβάνς με αντίπαλο τη Μπριζ για την πρόκριση στους «4» του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα που θα είναι sold out και καλείται να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου για να φτάσει σε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Ράχμαν Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Γιόνι Ότο.

Διαβάστε επίσης: ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Στα χαφ ο Σβαμπ είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ, με επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο θα βρεθούν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα, Τζίμας.

Από την άλλη η διάταξη των Βέλγων θα είναι με τον Γιόκερς κάτω από τα δοκάρια, τον Σκόρας σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ με τον Μέγιερ στ΄αριστερά. Μπαλάντα, Ορντόνιες και Σάμπε θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ. Στον άξονα, πέραν του Φανάκεν που έχει έναν σύνθετο ρόλο, δίπλα του θα είναι ο Βέτλεσεν, με τον Ονιεντίκα πίσω τους σε θέση καθαρού αμυντικού χαφ. Ο Φανάκεν θα έχει το ρόλο του playmaker, με την μπάλα να περνάει από τα πόδια του στις περισσότερες περιπτώσεις που θα επιτεθεί η Κλαμπ Μπριζ. Γιούτγκλα-Νούσα θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ