Ο πρέσβης Ολυμπιακός και οι πέντε ομάδες από του χρόνου στην Ευρώπη!

Ο πρέσβης Ολυμπιακός και οι πέντε ομάδες από του χρόνου στην Ευρώπη!

Υπάρχει σενάριο με το οποίο η Ελλάδα μπορεί να βγάλει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2024-25

Όνειρα ευρωπαϊκής κούπας κάνει πλέον ο Ολυμπιακός! Τρία βήματα μακριά από αυτήν είναι άλλωστε ο Θρύλος! Πρώτα η Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League (2-9/5). Και μετά, ευχής έργον, μία εκ των Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ στον τελικό της «Opap Arena» (29/5).

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και κατακτήσουν το Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε πιθανότατα αυτό θα αλλάξει και τον χάρτη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για το ελληνικό ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει σενάριο με το οποίο η Ελλάδα μπορεί να βγάλει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την 2024-25 περίοδο! Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός να τερματίσει στην τέταρτη θέση της Stoiximan Superleague, ο Άρης να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος και οι «ερυθρόλευκοι» το Europa Conference League.

Τότε τα εισιτήρια θα γίνουν πέντε, καθώς ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος Άρης στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο κάτοχος του Europa Conference League Ολυμπιακός στο League Phase του Europa League και δύο εκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ (όποιος δεν πάρει το πρωτάθλημα) στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ