Το trailer της Άστον Βίλα για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό με κεντρικό σύνθημα «πιστεύουμε» (vid)

Το trailer της Άστον Βίλα για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό με κεντρικό σύνθημα «πιστεύουμε» (vid)

Η Άστον Βίλα με νέο της ποστάρισμα καλεί τον κόσμο της να πιστέψει στην ανατροπή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/2,22:00)

Σε ρυθμούς… επαναληπτικού έχει μπει η Άστον Βίλα, η οποία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/2,22:00), με στόχο να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στον τελικό της OPAP Arena.

Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος για να δείξει ότι πιστεύει πολύ στην ανατροπή ανέβασε ένα μικρό βίντεο στα social media ενόψει της ρεβάνς με τους ερυθρόλευκους στο φαληρικό γήπεδο, με την λεζάντα να γράφει: «Μια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»…

Διαβάστε επίσης: Τα κλειδιά για την «απόδραση» του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη (vids)

Κεντρικό σύνθημα είναι η λέξη «πιστεύουμε», με τους Villains να θέλουν να κάνουν τον κόσμο, τους παίκτες και το επιτελείο να γίνουν ένα και να γράψουν ιστορία στο Φάληρο.


Δεν είναι πάντως το πρώτο ποστάρισμα της Άστον Βίλα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη ρεβάνς, με τους Άγγλους να προσπαθούν να «φτιάξουν» τους παίκτες τους και να τους δώσουν έξτρα κίνητρο.

«Έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα», ήταν η λεζάντα σε χθεσινή φωτογραφία που περιελάμβανε τους Πάου Τόρες και Ντίμπου Μαρτίνες, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, υπήρξε άλλο ένα πριν από μερικές ώρες που έδειχνε τον Γουότκινς να πανηγυρίζει τη μείωσε του σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό και προϊδέαζε, πως ο Άγγλος φορ θα σκοράρει και στο Φάληρο. «Θα το παλέψουμε ως το τέλος», ανέφερε σε ακόμη ένα ποστάρισμα η Βίλα με φόντο το Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ