Ολυμπιακός: Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (vid)

Ολυμπιακός: Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το σπουδαίο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Μπέρμιγχαμ με 4-2, θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που απέκτησαν από τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν στο Villa Park και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Σε αυτή τη μάχη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα είναι μόνοι τους, αλλά θα έχουν τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι έχουν γεμίσει από νωρίς το φαληρικό γήπεδο και έχουν δημιουργήσει για μια ακόμα φορά μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δίπλα στην ομάδα φυσικά βρίσκεται και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του και τους στηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν δίπλα στον Βάσκο προπονητή και στους ποδοσφαιριστές του και στο Villa Park, είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσει από κοντά την ιστορική ρεβάνς με τη βρετανική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και συνομίλησε με τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών, Κώστα Καραπαπά, αλλά και με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον Βάσκο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» παίκτες να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ