Μπιράγκι: «Δύο τελικοί Conference στη σειρά σημαίνει πως κάτι κάναμε καλά» (vid)

Μπιράγκι: «Δύο τελικοί Conference στη σειρά σημαίνει πως κάτι κάναμε καλά» (vid)

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, τόνισε πως η Φιορεντίνα άξιζε 100% την παρουσία της στους δύο τελευταίους τελικούς του Conference League.

Μια εβδομάδα ακριβώς μένει για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην OPAP Arena το βράδυ της 29ης Μαΐου.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Κριστιάνο Μπιράγκι εξέφρασε την άποψη πως δικαίως οι βιόλα βρίσκονται και φέτος στον τελικό, όπως έγινε πέρυσι στην Πράγα με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ, με τον αρχηγό της Φιορεντίνα, να υποστηρίζει πως φέτος θα τα δώσουν όλα για να γραφτεί το σενάριο υπέρ της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: UEFA: «Η Αθήνα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα»

«Αρχικά έχουμε το ματς της Πέμπτης με την Κάλιαρι στο μυαλό μας γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο η σκέψη μας να πηγαίνει στον τελικό που θα είναι «το παιχνίδι» και ελπίζουμε να έχουμε γεμίσει με εμπειρία.

Η άποψή μου είναι πως όταν φτάνεις σε έναν στόχο είναι επειδή πιστεύεις από την αρχή. Εμείς πιστεύαμε πάντα και ξέραμε πως θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας.

Και αυτό είναι το σωστό βραβείο για όσα κάναμε αυτά τα χρόνια», τόνισε ο καπιτάνο των βιόλα, και προσθεσε ενόψει του τελικού:

«Πιστεύουμε πάρα πολύ, είναι ένας τελικός, ένα και μόνο παιχνίδι που δεν έχεις περιθώρια λάθους. Σίγουρα κουβαλάμε πίσω μας την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς.

Εκεί χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, ελπίζουμε να μην το διαπράξουμε και αυτή τη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ