Θέαμα στο Δουβλίνο

Θέαμα στο Δουβλίνο

Άστοχο το μονό χθεσινό ποντάρισμα στη Δανία, τέθηκε εκτός κούρσας τίτλου η Κοπεγχάγη και η στήλη έγραψε -25 μονάδες στον απολογισμό. Τα προγνωστικά του στοιχήματος από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Αταλάντα – Λεβερκούζεν

Ατόφιος ποδοσφαιρικός ο τελικός του Europa League στο Δουβλίνο, μεταξύ δύο ομάδων με την σφραγίδα των προπονητών τους. 1ος ευρωπαϊκός τελικός για την Αταλάντα, 3ος για τη Λεβερκούζεν, μετά το νικηφόρο του 1988 (Κύπελλο UEFA) και τον χαμένο του 2002 (Champions League).

Πριν μία εβδομάδα, η Αταλάντα έχασε τον τελικό του Coppa Italia κι έμεινε στο μόλις έναν τίτλο (Κύπελλο 1963) στην ιστορία της, αλλά το 0-1 από τη Γιουβέντους ήταν το μοναδικό άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου ενάμιση μήνα. Είναι καλά η ομάδα του Γκασπερίνι και για να φτάσει ως τον τελικό του θεσμού έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, ειδικά εκτός έδρας, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Άνφιλντ.

Η Λεβερκούζεν έκανε τη φιέστα για το παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας της και πηγαίνει ακάθεκτη για ένα εξωπραγματικό treble, συμπληρώνοντας 51 ματς αήττητη! Η πορεία της όμως ως το Δουβλίνο είχε και ρέντα, με πολλά γκολ στο φινάλε. Υπέφερε να αποκλείσει και την Κάραμπαγκ και τη Γουέστ Χαμ και την Ρόμα.

Δεν αναμένεται να αλλάξουν το αλέγρο στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν και οι δύο προπονητές μπρος στο υψηλό διακύβευμα. Με την συνταγή που έφτασαν ως εκεί θα πορευτούν κι αμφότερες διαθέτουν ποιότητα-ταχύτητα στην κυκλοφορία τους για να συνθέσουν ένα χορταστικό παιχνίδι. Αξιόλογη επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.34.

Προγνωστικά Στοιχήματος
22:00 | Αταλάντα – Λεβερκούζεν ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.34)

Αταλάντα – Λεβερκούζεν | G/G & Over 2.5 @ 2.34

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ