Πέρασε η Ιντερ, έβγαλε την υποχρέωση η Γιουνάιτεντ

Πέρασε η Ιντερ, έβγαλε την υποχρέωση η Γιουνάιτεντ

Η Ιντερ έκαμψε την αντίσταση της Χετάφε επικρατώντας με 2-0 και έκλεισε θέση στο Final 8 του Εuropa League - Έβγαλε την υποχρέωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 2-1 της ΛΑΣΚ στο Ολντ Τράφορντ.

Το παιχνίδι της Ίντερ με την Χετάφε ήταν τύπου do or die. Όποια ομάδα νικούσε θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Final 8 της Κολωνίας. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν ελαφρώς καλύτερη από τους Μαδριλένους και σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε με 2-0 και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Europa League.

Η Χετάφε ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μόλις στο 2ο λεπτό την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού. Σέντρα του Σουάρες, κεφαλιά του Μακσίμοβιτς και ο Χάντανοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, η Ίντερ αφυπνίστηκε, έχασε δυο ευκαιρίες με τον Λαουτάρο και στο 33 ο Λουκάκου με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Χετάφε προσπάθησε να φανεί απειλητική, με τον Μάτα να είναι ο κύριος εκφραστής των ευκαιρίων, ωστόσο ο Χαντάνοβιτς όταν χρειάστηκε έδειξε τα αντανακλαστικά του. Την μεγάλη ευκαιρία η Χετάφε την έχασε στο 75΄ με τον Μολίνα να αστοχεί σε πέναλτι που έκανε ο Γοδίν και δόθηκε μετά την χρήση του VAR.

Αφού η Ίντερ δεν ισοφαρίστηκε, λίγο αργότερα έδωσε και την χαριστική βολή στους Μαδριλένους. Στο 83΄ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βγήκε στη αντεπίθεση με τον Έρικσεν, ο οποίος είχε μπει πριν από λίγο σαν αλλαγή, να κάνει το 2-0΄. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έσβησε, με την Ίντερ να παίρνει την πρόκριση και να καλείται να αντιμετωπίσει στους 8 μία εκ των Ρειντζέρς και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άνευρη κόντρα στην ΛΑΣΚ μετά 5-0 του πρώτου ματς στην Αυστρία. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα, να μείνει στο μήδεν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος το εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής ο Βίζινγκερ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ρομέρο.

Το γκολ αυτό αφύπνισε την Γιουνάιτεντ και δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Λινγκαρντ, ενώ στο 88′ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή ο Αντονί Μαρσιάλ διαμόρφωσε το 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ