Γουλβς – Ολυμπιακός : Έτοιμος να γράψει ιστορία

Γουλβς – Ολυμπιακός : Έτοιμος να γράψει ιστορία

Έτοιμος να γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του είναι απόψε ο Ολυμπιακός (22:00) που κοντράρεται στο Μολινό με τη Γουλβς για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Αγγλία τη Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1 του Καραϊσκάκη και θέλει την πρόκριση στους «8» του Europa League προκειμένου να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο Νησί και πιο συγκεκριμένα στο Μολινό, έξι μήνες μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ και μοναδικός τους στόχος είναι να πετύχουν ακόμα ένα θαύμα.

Στην επανέναρξη του Europa League μετά την πανδημία, αναζητούν τη νίκη ή την ισοπαλία με δύο τέρματα και πάνω προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και να κλείσουν εισιτήρια για το Final 8 του Europa που θα διεξαχθεί στη Γερμανία και να προκριθούν σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 22 χρόνια.

Φυσικά η αποστολή του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα δύσκολη κόντρα σε μια από τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες των τελευταίων ετών, όμως θα προσπαθήσει για ακόμη μια υπέρβαση τη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το τι θα συναντήσει στο Μολινό, ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει και στη βασική ενδεκάδα του ματς. Όλα δείχνουν λοιπόν πως η ενδεκάδα στο σπουδαίο ματς με τη Γουλβς θα είναι η εξής: Ο Αλέν αντί του τραυματία Σα στο τέρμα, Ομάρ, Μπα, Σισέ και Τσιμίκα στην άμυνα, Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και Βαλμπουενά, Μασούρας στο πλευρό του Ελ Αραμπί. Η μόνη περίπτωση να υπάρξει αλλαγή είναι αν επιλεχθεί ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο αρχικό σχήμα αντί του Γιώργου Μασούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ