Δύο αναμετρήσεις… φωτιά με φόντο τα ημιτελικά

Δύο αναμετρήσεις… φωτιά με φόντο τα ημιτελικά

Κρίνονται απόψε (11/8) τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Europa League. Γουλβς- Σεβίλλη και Σαχτάρ Ντόνεσκ- Βασιλεία οι δύο αναμετρήσεις.

Τέσσερις ομάδες για δύο εισιτήρια που μπορεί να οδηγήσουν στο… όνειρο. Το Final 8 του Europa League συνεχίζεται σήμερα (11/8, 22:00) με… καυτές αναμετρήσεις. Ίντερ και Γιουνάιτεντ βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά της Γερμανίας, αποκλείοντας αντίστοιχα τις Λεβερκούζεν-Κοπεγχάγη.

Απόψε ρίχνονται στη μάχη Γουλβς, Σεβίλλη, Σαχτάρ και Βασιλεία. Οι «Λύκοι» αντιμετωπίζουν τους Ισπανούς, ενώ η ουκρανική ομάδα διασταυρώνει τα ξίφη της με τον σύλλογο της Ελβετίας.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τις… ευλογίες του Σιμόν Μαρτσίνιακ πέρασε τον Ολυμπιακό και θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη, που έχει κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο τρεις συνεχόμενες χρονιές. Για την αναμέτρηση με το σύνολο του Λοπετέγι, που θα διεξαχθεί στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει στην διάθεσή του τον Ντάνιελ Ποντένσε, που συμπλήρωσε κάρτες. Αναμφίβολα και την εφετινή χρονιά, η Σεβίλλη είναι από τα φαβορί του θεσμού και άπαντες πιστεύουν πως θα γίνει πολύ καλό ματς στην Γερμανία.

Από την άλλη, Σαχτάρ και Βασιλεία αφού απέκλεισαν Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ θα λύσουν τις διαφορές τους στον μονό προημιτελικό της Βέλτιν Αρένα. Απόντες για την ελβετική ομάδα θα είναι οι Τσούφι και Ομλέν που είναι τραυματίες, καθώς και ο Κομέρ που είναι τιμωρημένος. Όσον αφορά την πρωταθλήτρια Ουκρανίας, δε θα έχει στην διάθεσή της για το ματς τον Κοτσολάβα που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ