ΑΕΚ : Ο Αντρέ Σιμόες της… επιστροφής

ΑΕΚ : Ο Αντρέ Σιμόες της… επιστροφής

Στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν, βρίσκονται πέντε παίκτες που συμμετείχαν και κόντρα στη Σεντ Ετιέν τον Ιούλιο του 2016.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (24/9) στην Ελβετία από τη Σεντ Γκάλεν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η Ένωση έχει ανακοινώσει την αποστολή της και σε αυτή βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει και στη Γαλλία κόντρα στη Σεντ Ετιέν στην ευρωπαϊκή της επιστροφή τον Ιούλιο του 2016.

Σιμόες, Μάνταλος, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Μπακάκης είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας ακόμα και σήμερα ενώ είχαν βρεθεί και στη βασική 18άδα της Ένωσης στη Γαλλία.

Οι τέσσερις πρώτοι παίκτες προηγούνται στη λίστα των συμμετοχών της ομάδας μετά τον Ιούλιο του 2016. Πρώτος είναι ο Αντρέ Σιμόες ο οποίος έχει παίξει στα 25 από τα 28 ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ. Απουσίασε μόνο κόντρα σε Αούστρια Βιέννης (2017-18), Άγιαξ και Μπενφίκα (2018-19). Ακολουθούν οι Μπακάκης με 23 και οι Μάνταλος και Γαλανόπουλος με 22.

Πέμπτος στις συμμετοχές είναι ο Λιβάγια με 19 όπως και ο Κλωναρίδης. Ακολουθούν οι Γκάλο (18), Μπάρκας (16), Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας και Βράνιες (15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ