Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ομόνοια (pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ομόνοια (pic)

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (22/10) αναμέτρηση με την Ομόνοια από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Άνχελ Κρέσπο. 

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/10) στη Νέα Μεσημβρία .

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό στο φινάλε. Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο.

Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του ασκησιολόγιο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι. 

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη κόντρα στην Ομόνοια είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ