Οι σκέψεις Φερέιρα για Ομόνοια : Βασικοί Νινούα και Σφιντέρσκι

Οι σκέψεις Φερέιρα για Ομόνοια : Βασικοί Νινούα και Σφιντέρσκι

Με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ομόνοια σε σχέση μ’ αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Νινούα και Σφιντέρσκι να ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού.

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει αύριο (22/10) και πάλι ο ΠΑΟΚ για να υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο τους ευρωπαϊκό ταξί καθώς όπως είπε και ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στην συμμετοχή. Θέλουμε να πετύχουμε γιατί αυτό θα δώσει πιο μεγάλη αξία σε όλους και ο σύλλογος μόνος κέρδος μπορεί να έχει από μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε μια καλή πορεία στην διοργάνωση και αύριο θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Ο Πορτογάλος τεχνικός που δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί και Άνχελ Κρέσπο σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση μ’ αυτή που αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μη φανταστείτε πως θα κάνει ένα εκτεταμένο rotation αλλά δύο αλλαγές σε συγκεκριμένες θέσεις. Η πρώτη θα είναι στο χώρο του κέντρου με τον Νινούα να παίρνει τη θέση του Εσίτι. Αυτό έχει να κάνει καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Ο Γεωργιανός είναι πιο δημιουργικός και σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο τον Σβάμπ στο χώρο του κέντρου.

Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στην επίθεση με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που πήρε από τον Αμπέλ Φερέιρα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ φαινόταν πως είχε άγχος για να δείξει πράγματα και με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Για να μην επιφορτιστεί με περισσότερη πίεση ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε πως πρέπει να καθίσει στον πάγκο για να ηρεμήσει.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να ξεκινήσει σε σχηματισμό 3-4-3 με το Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στην άμυνα τους Ίνγκασον-Βαρέλα και Μιχαηλίδη, στα άκρα ως μπακ-χαφ οι Μάτος (δεξιά) και Γιαννούλης (αριστερά). Στο χώρο του κέντρου οι Σβαμπ και Νινούα. Μπροστά τους οι Α. Ζίβκοβιτς και Τζόλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ