Σταντάρ Λιέγης : Ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού

Σταντάρ Λιέγης : Ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού

Ο βελγικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος της ομάδας μολύνθηκαν από τον ιό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο στρατόπεδο της Σταντάρ Λιέγης, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ρέιντζερς. Ο σύλλογος του Βελγίου ανακοίνωσε πως, έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ, διαγνώστηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τιμ.

Τα ονόματα αυτών είναι Μισέλ Ανζ Μπαλικουίσα, Νικολας Ρασκίν και Μούσα Σισακό, οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό (22/10) παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Europa League. Σε τεστ υποβλήθηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Ακόμα, σε προληπτική καραντίνα έχουν μπει και οι Νταμιάν Πάβλοβιτς και Αμπντούλ Φεσάλ Ταπσόμπα, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον Σισακό και δεν βρίσκονται στην αποστολή. Τέλος, ο προπονητής της ομάδας, Φιλίπ Μοντανιέ τόνισε πως:

«Γνωρίζουμε ότι εδώ και μια εβδομάδα, τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν έξαρση και δεν αποτελούμε εξαίρεση στον κανόνα. Οι παίκτες είναι προσεκτικοί, είτε στο κλαμπ είτε εκτός, ώστε να παραμείνουμε ήρεμοι. Θα προτιμούσαμε να έχουμε μαζί μας τους παίκτες, αλλά αυτήν την στιγμή θα πρέπει να βρούμε τους αντικαταστάτες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ