Λάρκου : «Παίξαμε χωρίς φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Λάρκου : «Παίξαμε χωρίς φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ισοπαλία της Ομόνοιας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/10) ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος στο γήπεδο της Τούμπας με 1-1 κόντρα στην Ομόνοια για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο αθλητικός διευθυντής των Κύπριων, Νεόφυτος Λάρκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του αλλά και όλης της ομάδας για αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ομόνοια έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στους ομίλους και πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο ήταν ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, με αυτοπεποίθηση, χωρίς κανέναν φόβο, με σεβασμό στον αντίπαλο.

Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο βλέποντας και κάνοντας, αλλά κυρίως πατώντας στη γη, χωρίς να κοιτάζουμε ψηλά. Το μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει αλλά προσπαθούμε βήμα βήμα να μεγαλώνουμε τον οργανισμό και να βελτιώνουμε την ιστορία μας στην Ευρώπη.

Υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο για τον τρόπο που παίξαμε. Δείχνει πως έχουμε ποιότητα και απαιτήσεις για να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Αυτό είναι το κέρδος για εμάς. Δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια και καλή παρουσία στο μέλλον στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ