Μαρτίνεθ : «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα μας δυσκολέψει»

Μαρτίνεθ : «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα μας δυσκολέψει»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει της αυριανής (29/10, 22:00) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Άκρως κολακευτικά ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προπονητή της Γρανάδα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα που αναμένεται να δυσκολέψει πολύ τη Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, είδαμε τι έκανε στο Champions League. Άφησε πίσω πολύ μεγάλες ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας και ξέρει να κινείται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Ξέρει να αμύνεται καλά, παίζει με πέντε στην άμυνα, έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι εξοικειωμένος στα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά, έχει μεγάλες εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τι είδους παιχνίδι περιμένει να κάνει η ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να παίζει ένα παιχνίδι με πολλά διαφορετικά συστήματα. Αν κάνουμε την ανάλυσή μας για τα παιχνίδια στα προκριματικά, είδαμε ότι έκανε διαφορετικά παιχνίδια. Παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς με πολύ δυναμικό τρόπο. Είδαμε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη μεγάλη Μπενφίκα».

Από την πλευρά του, ο Χεσούς Βαγιέχο, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του ανέφερε: «Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για εμάς αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανεπανάληπτες οι στιγμές, ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στην Γρανάδα και να βοηθήσω. Οι επιδιώξεις μου δεν είναι μόνο προσωπικές, αλλά πώς να βοηθήσω το σύνολο για να κάνει το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι να μπούμε στο ματς αύριο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν…».

Για τον παράγοντα κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ερχόμαστε με πολύ μεγάλη όρεξη, είμαστε ενθουσιασμένοι, αντιμετωπίζαμε μια απαιτητική εβδομάδα αλλά αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ με σχετική κούραση και φθορά, ωστόσο, αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε με τον ενθουσιασμό μας. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα και θα γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ