Οι κυπριακές αρχές «μπλόκαραν» δύο παίκτες της Αϊντχόφεν!

Οι κυπριακές αρχές «μπλόκαραν» δύο παίκτες της Αϊντχόφεν!

Λόγω του γεγονότος ότι η Κύπρος ακολουθεί διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα από την Ολλανδία, δεν επετράπη σε δύο παίκτες της Αϊντχόφεν να ταξιδέψουν για το ματς με την Ομόνοια.

Η διαφορά στα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ολλανδίας και της Κύπρου είχαν ως αποτέλεσμα δύο παίκτες της Αϊντχόφεν να μην μπορέσουν να ταξιδέψουν για το ματς με την Ομόνοια (29/10, 22:00), καθώς οι τοπικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο τους στη χώρα. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα γίνονται συζητήσεις με σκοπό να «λυθεί» το ζήτημα και να αγωνιστούν οι δύο παίκτες κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ολλανδικής ομάδας:

«Οι κυπριακές αρχές αρνήθηκαν την είσοδο στο νησί στον Εράν Ζάχαβι και τον Τζόρνταν Τεζέ λόγω του γεγονότος ότι νωρίτερα μέσα στον μήνα, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η Κύπρος ακολουθεί διαφορετικά πρωτόκολλα από αυτά της Ολλανδίας και της UEFA. Η PSV και η UEFA ενημερώθηκαν γι’ αυτό μόλις χθες.

Και οι δύο πλευρές δουλεύουμε μαζί με στόχο να πείσουμε τις κυπριακές αρχές ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας έμειναν λανθασμένα στο Αϊντχόφεν σήμερα το πρωί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ