Σμάιχελ : «Κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος στο ΟΑΚΑ»

Σμάιχελ : «Κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος στο ΟΑΚΑ»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως το παιχνίδι της Λέστερ με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης (29/10, 20:00) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο τερματοφύλακας της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, μίλησε για το ματς ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως αισθάνεται ότι είναι επικεφαλής στην αποστολή της Λέστερ στην Αθήνα για το ευρωπαϊκό ματς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, υπάρχει ένα μικρό διάστημα που παίξαμε σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Είναι οι βραδιές που προσβλέπουμε και είναι κρίμα που δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες».

Για το αν υπάρχει διαφορά με το Champions League: «Δεν νιώθω κάποια σημαντική διαφορά. Όταν είσαι διεθνής παίκτης, είσαι συνηθισμένος και αυτό είναι φυσιολογικό».

Για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει η Λέστερ από την ΑΕΚ και για την άποψη που έχει για την ομάδα: «Είναι εξαιρετικές οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Το διαπιστώσαμε και με τη Ζόρια. Όλες οι ομάδες είναι καλές, πρέπει να κάνουμε την ανάλυση του αντιπάλου για να προσαρμοστούμε. Φυσικά δεν θα σας πως θα προετοιμαστούμε για τον κάθε αντίπαλο».

Για την εντύπωση του για τη συμμετοχή στο Europa League και αν μπορεί η Λέστερ να συνδυάσει το πρωτάθλημα με την Ευρώπη και να είναι ανταγωνιστική: «Όταν παίζεις σε μια διοργάνωση στόχος είναι να πας όσο πιο μακριά γίνεται. Αρχικά στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο. Μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα πάντα».

Για την επέτειο δύο ετών από το τραγικό συμβάν με το ελικόπτερο με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου: «Υπάρχει μια κληρονομιά που αφήνουν αυτοί οι άνθρωποι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κάνουμε υπερήφανους».

Για το αν θεωρεί ότι η Λέστερ έχει την ίδια επιθυμία για να κατακτήσει την κορυφή όπως στο παρελθόν τη φετινή χρονιά: «Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, εκείνο που καταφέραμε με τον τίτλο είναι δύσκολο να το πετύχεις ξανά. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η Πρέμιερ Λιγκ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την εμπειρία του Champions League και αν τους δίνει έξτρα κίνητρο: «Όταν έχεις περάσει την εμπειρία του Champions League θέλεις ακόμα περισσότερο. Ευελπιστούσαμε να ήμασταν εκεί, όμως είμαστε στο Europa League και για τέτοιες βραδιές δουλεύαμε. Θα θέλαμε να είχαμε τους οπαδούς μας στην Αθήνα, αλλά εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ