Ινσούα : «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ακόμα ελπίζουμε»

Ινσούα : «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ακόμα ελπίζουμε»

Ο Εμάνουελ Ινσούα δήλωσε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Λέστερ (1-2) ότι μαθηματικά ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, τονίζοντας ότι η Ένωση πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τη Λέστερ, καθώς ηττήθηκε (1-2) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δήλωσε μετά το ματς ότι υπάρχει απογοήτευση από την ήττα, τονίζοντας ότι μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι λογικό όταν φεύγεις με μια ήττα να υπάρχει ευχάριστο συναίσθημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, αλλά όπως λέγαμε με τα παιδιά όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό λάθος.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός της αλλαγής σχηματισμού και της ενέργειας που έβγαλαν τα παιδιά στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου. Στο πρώτο μέρος νομίζω είχαν πάρει το κέντρο και αυτό αλλαξε.

Πετύχαμε ένα γκολ και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Ακόμα ελπίζουμε, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε, μενουν 4 παιχνιδία ακόμα, έχουμε ευκαιρία απέναντι στην Ζόρια να κάνουμε το ακύτερο δυνατό και με καλά αποτελέσματα στον άλλον αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ