Ίνγκασον : «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, χαρούμενοι για την εμφάνιση»

Ίνγκασον : «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, χαρούμενοι για την εμφάνιση»

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γρανάδα (0-0) μίλησε ο στόπερ του Δικεφάλου Σβέριρ Ίνγκανσον.

Ικανοποίηση επικρατεί στις «τάξεις» του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση, αλλά όχι για το αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στη Γρανάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, σύμφωνα με τον Σβέριρ Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ του «Δικέφαλου του Βορρά» σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ενώ μίλησε και για τις λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο στο τελικό σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΠΑΟΚ:

Για την ισοπαλία με την Γρανάδα: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά χαρούμενοι για την εμφάνιση. Παίξαμε εξαιρετικά, ήμαστε πολύ συμπαγής αμυντικά. Νομίζω ότι ο Ζίβκο δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται τις τελευταίες εβδομάδας, δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε από το σημείο που βρισκόμαστε. Υπάρχει απογοήτευση γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι λείπει από την ομάδα πέρα από το γκολ: «Δε μας λείπει τίποτα. Στην ευκαιρία του Σβαμπ στο πρώτο μέρος, αν η μπάλα πήγαινε δύο εκατοστά πιο δίπλα θα ήταν γκολ. Είναι ζήτημα λεπτομερειών. Νομίζω κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, που είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε».

Για την Γρανάδα: «Έχουν αποδείξει την αξία τους. Την περασμένη χρονιά πήραν μια θέση για το Europa League, ξεκίνησαν πολύ καλά τη φετινή σεζόν και είναι τρίτοι. Είμαστε όμως και εμείς καλή ομάδα κι έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ