ΠΑΟΚ : Αλλάζει σχηματισμό και πρόσωπα με Αϊντχόφεν ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Αλλάζει σχηματισμό και πρόσωπα με Αϊντχόφεν ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο Europa League με αντίπαλο την Αϊντχόφεν πρόκειται να αλλάξει σχηματισμό, ενώ θα προχωρήσει και σε μίνι ροτέισον

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει και ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον ασπρόμαυρο πάγκο μετά το ματς στο Αγρίνιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και πως ο Δικέφαλος του βορρά θέλει μόνο νίκη για να μπει γερά στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση, για αυτό και σκοπεύει να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας για το ματς με τους Ολλανδούς.

Όπως όλα δείχνουν ο Γκαρσία δεν θα προτιμήσει το 4-2-3-1 που είχε χρησιμοποιήσει την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά θα το γυρίσει σε 4-3-3, προκειμένου να δυσκολέψει την ανάπτυξη των Ολλανδών.

Από εκεί και πέρα πρόκειται να προχωρήσει και σε ένα μικρό ροτέισον, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να παίρνει θέση στην ενδεκάδα, ενώ ανάλογα την κατάσταση τον Ελ Καντουρί και του Σβαμπ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Εσίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ